Klik op de naam of het logo om naar de website te gaan.

Advocatenkantoor Berkouwer
In het begin van de jaren negentig is Mr J. Berkouwer 4 jaar werkzaam geweest bij het JKB. Zij heeft hier met veel plezier gewerkt en diende vaak klachten in tegen de politie. Dat doet zij nog steeds, ook in gevallen dat mensen schade hebben door politie-optreden. Verder doet zij strafzaken, arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrechtzaken.

Advokatenkollektief Rotterdam
Betaalbare sociale rechtshulp op maat sinds 1975.

Plint010
Op zoek naar studenten die met een frisse blik aan de slag gaan met jouw project of vraagstuk? Dan zit je bij
Plint010 helemaal goed. De studenten van Hogeschool Inholland nemen graag het werk uit handen om op deze manier praktijkervaring op te doen en om de juiste competenties te leren. En jij? Als ondernemer of bedrijf profiteren jullie van de werkzaamheden van deze ijverige studenten zonder daar al te veel tijd in te hoeven steken. De studenten voeren het project op zelfstandige wijze uit en hebben een eigen werkplek op school.

Rechtswinkel Rotterdam
De Stichting Rechtswinkel Rotterdam biedt op vrijwillige basis kosteloze ondersteuning aan degenen die dat nodig hebben, maar de middelen moeilijk kunnen vinden. Zij adviseren in geschillen, denken praktisch na over moeilijke problemen en kunnen oplossingen helder uitleggen. Kortom: zij helpen. Sociaal. Vriendelijk. Professioneel. Dit alles vanuit de overtuiging dat juridische dienstverlening niet veel hoeft te kosten. Zij halen dan ook geen loon of andere verdiensten uit hun werkzaamheden.

Kinder- en Jongerenrechtswinkel Rotterdam
Ben jij onder de 23 jaar en zit je met een vraag of probleem? Zij luisteren graag naar jouw verhaal. Ze helpen jou met het opkomen voor je rechten. Je hoeft hier niets voor te betalen en alles wat je vertelt blijft geheim. Ook kunnen ze je helpen met het schrijven van een brief aan bijvoorbeeld je werkgever of de rechter.

Eerste rechtshulp
Eersterechtshulp.nl is een online juridisch platform opgericht om juridische hulp voor meer mensen betaalbaar en toegankelijk te maken. Eersterechtshulp.nl biedt de mogelijkheid om anoniem op ieder gewenst moment online juridische informatie in te winnen door gratis een advocaat te raadplegen, verzet in te stellen tegen een strafbeschikking of gratis een schadevergoeding aan te vragen als iemand onterecht heeft vastgezeten.